Neljäs lomaviikko

10525881_10152530996261768_1339547861108789896_n

 

 

Kesä tuntuu loputtomalta, kun on sattunut parhaat lomakelit nyt kohdilleen. Ja ollaan kyllä ihan lomailun kannalta otettukin. Mitään ei olla treenattu. Parina iltana olen teettänyt Piikalle parit sivulletulot ja kaukoja on jumppailtu muutaman kerran, mutta ei mitään muuta. Lyhyestä virsi kaunis ja Piika on ollut näistä parista hommasta ihan liekeissä. Piikan jalka tuntuisi olevan nyt terve, mutta huilataan vielä tovi. Katsotaan sitten elokuussa uudemman kerran agilitya uusin silmin ja levännein kropin ja jatketaan viimeisen nollan metsästystä.

 

Neljäs lomaviikko vietettiin Kainuussa Oulujärven eteläisimmällä rannalla. Päivät olivat täynnä aherrusta (mihin yllä oleva kuvakin viittaa. Taivaanrannan maalari oli vissiin käyttänyt kaikki värit ilta-aurinkojen maalaamiseen, kun tuli monta kaatopaikkakuormaa tyhjistä purkeista ynnä muusta sälästä)  ja koirillakin oli omat hupinsa. Ipi hiiresti pari päivää ja sen jälkeen se teki Pessille seuraa narunjatkeena, kun yritti laajentaa reviiriään naapureiden maille. Piika sai olla oikeastaan koko reissun vapaana. Se osoitti taas, kuinka helppo se onkaan, sillä koko ajan se on kuulolla, se on läsnä, se on vieressä eikä se pöljäile naapurin koirien suuntaan. Vaikka sillä on toki omat (huonot) puolensa, kuten että sen oleskelutilat pitää aina tyhjentää tavaroista tuholaistyön välttämiseksi, korvaa se mielestäni paljon muulla helppoudellaan. Ja ilmeisesti muidenkin mielestä, kun kuulema sille olisi taas yksi hoitopaikka tiedossa, jos tarve vaatii. Tämä hoitopaikkatarjous oli kyllä niin yllättävä, että pakko on uskoa, Piika osaa valloittaa sydämiä.

Julkaistu kategoriassa Ipi, Pessi, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s