Viimeiset ruskakuvat

A-5424

A-5441

A-5477

A-5505

A-5391

 

Ja ne ainoat. Monena päivänä olen miettinyt ottaa kameran lenkille mukaan. Siinä onnistumatta. Useimmiten voimat on jo ihan loppu siinä vaiheessa, kun muksun olen saanut unille ja Tempon kanssa käytyä pienen kävelytreenituokion lähiympäristössä. Eilen kuitenkin jaksoin aktivoitua ja isot tytötkin pääsivät kameran eteen, kun oli kaunis aurinkoinen keli. Upea päivä ennen kuin illalla talven ensilumi satoi ja peitti kaiken raskaan taakkansa alle. Mutta ehkä kuvistakin näkee, ettei Piika tässä juuri viimeiseen kuukauteen ole ollut kuvauskondiksessa eikä vieläkään oikein. Turkki on pahasti kesken ja vaiheessa.

Piikalla ja Kiljulla on ollut rankka syksy. Muutto ja pentu talossa. Piika ja Tempo leikkisivät jo useinkin keskenään, mutta Kilju on poliisina paikalla eikä suvaitse tätä. Sen sijaan leikkisi kyllä itse Piikan kanssa. Tempo jo yrittää mennä noihin geimeihin mukaan niin lähdöt saa siitäkin.

Päivälenkeillä olen yrittänyt Piikaa pitää mahdollisuuksien mukaan irti. Sille hihnalenkkeily ei todellakaan sovi. Kilju taas on kadottanut täällä korvansa ihan täysin ja vaunujen kanssa sen jatkuva vetäminen on raivostuttavaa. Mutta koska se on keksinyt myös, että myös kehä III ulkopuolella on elämää metsissä, niin hirveästi sitä ei voi irti pitää ettei lähde paremmille riistamaille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s