Jyväskylän KV ja kuinka tyhjennetään pöytä

a-0718

Piika, Aino ja Herkku

Piikalle oli suunniteltuna vielä yksi meno tämän vuoden puolelle, kun se pääsi kavereiden siivellä misseilemään Jyväskylän KV:hen sunnuntaina 13.11.2016. Ilmoitin Piikan vain sunnuntaille, joten lauantai-iltana kun Tellu kotiutui meille lauantaipäivän näyttelyistä koirien, rusettien ja pystien kera, Piika pääsi metsittyneestä pihakoirasta näyttelypuudeliksi-puunaukseen.

Jos näyttelyttäminen olisi näin helppoa, Piika kävisi varmaan useamminkin näyttelyissä. Itse en laittanut tikkua ristiin tämän reissun eteen vaan sunnuntaiaamuna jäin nukkumaan, kun Tellu lähti jo koirien kanssa näyttelypaikalle.

Kun itse ehdin paikalle joskus ennen puolta päivää, Piika oli kammattuna ja juoksutettuna valmiina kehiin. Ja kun ne kehät sitten alkoivat, en usko, että Piika on koskaan niin hienosti mennytkään tai noin hienolta näyttelykehissä näyttänyt. Tellu teki sen kanssa kyllä valtavan työn! Kiitos! ❤

Paras narttu-kehässä Piikan esitti Noora ja Piika oli lopulta KÄY ERI1 SA PN3 Va-Cacib, tuomarina Tino Pehar, Kroatia. Tässä Piikan arvostelu käyttöluokasta:

”5 years, nice girl, excellent lenght of body, excellent head, good eye shapes, would have a bit darker colour. Very nice topline, super front, excellent rear angulations, super sound typical movement.”

a-0761

 

Huikeata iloa sai tuntea myös tuttujen koirien menestyksen puolesta. Herkku kahmi urosten puolelta pöydän tyhjäksi olemalla lopulta PU1, ROP ja saaden CACIBin sekä SERTn. Aino juoksi itsensä PN1, VSP ja sai myös CACIBin sekä SERTn. Ihmekaksoset tekivät sen taas ansaitusti! Onnea Tellu ihan huikeasti! ❤ Ja kuinka ihanaa oli seurata, miten Aino esitti taitavasti junnukoiransa Sohvin PN2:ksi saakka! Paljon onnea Aino vielä kerran!

a-0634

Tuomari Tino Pehar sekä piskit.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s