Tokot jatkuu ja uusia liikkeitä

a-0868

Koirat ne vaan vaihtuu omien rinnalla.

Jatkoin nyt sitten ottamaani hallikorttia Laukalle. Mukava, kun on lämmin halli ja tarpeeksi lähellä, että pystyy sinne liikahtamaankin. Mitä nyt tässä eräänä päivänä reissusta tuli aavistuksen pidempi, kun Caddy päätti hyytyä kotimatkalla. Tälläkin kertaa apu oli onneksi lähellä ja nyt pitäisi taas Caddyssakin virtaa piisata, kun vaihdatin samalla keikalla sitten uuden akunkin siihen. Joten josko nyt kulkisi?

Piikan tokotreenit ovat sitten jatkuneet ja jo kokeen jälkeen treenailtiin evl-liikkeitä ja kun treenaamassa on nyt käyty vähintään 3 kertaa viikossa, niin kyllä sen näkee, että kehitystä tapahtuu nopeassa tahdissa. Luultavasti käyn sen kanssa kyllä vielä kokeessa voittajassa uudemmankin kerran, mutta vaihtelu virkistää ja siksi on alettu opettamaan myös uusia juttuja jo. Viime viikolla Piika alkoi tekemään vasta ensi kertaa merkin kiertoa, seuraavana päivänä mukaan lisättiin häiriöesineitä, sen jälkeen kapuloita on pidetty enemmän tai vähemmän mukana kierron treenauksessa. Kierrossa itsessään ei tunnu olevan ongelmaa, ongelma on enemmänkin kapuloihin lukittautumisessa. Tänään yllätettiin itsemmekin ja mukana oli jo hypytkin! Silti tehdään ainoastaan kiertoa ja pointti on kaiken häiriön ohittaminen. Alkaa sujumaan jo varsin kivasti, vaikka välillä ne kapulat ovat vain ohittamattomia.

Tunnaria on tehty muutaman kerran ja ihan koemaisestikin eikä siinä ole esiintynyt nyt maisteluongelmia. Tosin liikkuri ei edelleenkään ole koskenut vääriin kapuloihin. Luoksetulon pysäytyksiä pitäisi alkaa säätämään enemmänkin kai seuraavaksi. Ohjattuakin ollaan jo tehty merkin kera sekä kolmella kapulalla ja tämä tuntuisi olevan ehkä jopa helpompi kuin voittajan ohjatun hahmottaminen. Tänään kokeiltiin, miten lähtisi ison merkin kierto, ruutu ja merkin hahmotus putkeen ja hyvin hiffasi. Lähinnä pelkään, että alkaa taas ruudussa tarjoamaan merkkiä, minkä vuoksi sitä ei olla vähään aikaan tehty, mutta pallopalkka ruudussa tuntuisi toimivan edelleen.

Seuraamisjuttuja ei olla viitsitty juuri tehdä, kun edistää tai ei, niin on toi ehkä hieman epäreilua Piikalle tässä vaiheessa. Sen sijaan jo yhdet evl-paikallaolot on tehty ja lähinnä nyt kaikkien luoksetulo- ja kapulanluovutusliikkeiden yhteydessä pitää miettiä, että otanko edelleen Piikan ensin eteen vaiko suoraan sivulle.

Tokon hauskuus on kyllä yllättänyt itsenikin. Ja ehkä tuo Piikan asenne. Sen mielestä on sairaan kivaa päästä tekemään, edes sitten tokoa. Että kuinka tylsiä meillä normipäivät onkaan? Vaihtelua on tuonut uutta kotia etsivä shelttiuros, joka sujahti kyllä tähän porukkaan mutkattomasti. Jännä nähdä, mitä se sitten tuumaa Kiljusta ja toisin päin. Sinänsä taas harmi, että jos meinaan joskus tässä pennun ottaa, ei kolmannelle koiralle ole nyt sijaa tässä porukassa.

 

a-0834

a-0830

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s