Studiokuvia vol. 2

Pitihän se kokeilla tuota taustakankaan tummaakin versiota. En tiedä, kummasta puolesta tykkään enemmän. Kummassakin on puolensa. Tummalla kankaalla näkyy kyllä kaikki karvat, joten siihen täytyy kiinnittää jatkossa huomiota erityisesti. Valotuksenkin kanssa voisi vähän pelata enemmän. Nyt asensin toisen valoista tulemaan sivusta edestä ja toisen suuntasin taustakankaaseen. Silläkin sai elävyyttä kuviin. Näissä kuvissa tausta kyllä vähän liikaa pikselöityi. Mutta olen tyytyväinen kankaaseen ja paljon kivempaa jälkeä sillä saa aikaiseksi, kuin aiemmilla kankailla. 🙂

 

Muuten ollaan vain laiskoteltu. Ollaan keskitytty lyhyisiin parin kilsan lenkkeihin pari kertaa päivässä ja eilen ja tänään hieroin ja venyttelin kaikki koirat. Koirien reaktioiden perusteella Pessi tuntuisi olevan eniten jumissa, mutta enemmän kyllä reagoi luusto/nivelkipuun kuin lihaskipuun. Ipi on päässyt myös agiliitämään. Tiistaina oli varsin hyvä, tänään oli hyviä pätkiä, mutta myös haahuilua. Ihmiset eivät kuitenkaan vetäneet vaan ruokapalkka. Melkonen säätäjä sekin osaa olla. Ja radan lopuksi ontui takajalkaansa huudon kera, mutta sen jälkeen siitä ei ole mitään vikaa löytynyt!

 

Julkaistu kategoriassa Ipi, Pessi, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

2 ajatusta artikkelista “Studiokuvia vol. 2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s