Vitsi mikä fiilis!

Hei me treenataan! Jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut, että tämä vuosi alkaa sillä, että meiltä on hallille viiden minuutin matka ja että treenataan agilitya Jannen kanssa peräkkäisissä ryhmissä, enpä tiedä olisinko uskonut. Hieman säätöä tosin tuottaa vuoronvaihto lapsen hoidossa ja koirien jäähdyttelyssä ja lämmittämisessä, mutta ainakin eilen ne onnistuivat hyvin ja kevään tullen varmasti paremmin.

Aloitellaan tosiaan tämä vuosi nyt ihan uudessa seurassa. Janne on sinne kuulunut jo syksystä lähtien. Jatkossa edustamme siis Kirkkonummen Kennelkerhoa. Hieman uudet käytännöt vielä hakevat ymmärrystä, mutta kisatöissä olin jo viikonloppuna ja eilen tutustuttiin uuteen treeniryhmäämme ja kivalta vaikutti.

26804487_10155951310843563_3334379215745970019_n

Ratana oli tällainen ja noinkin yksinkertaisella radalla kouluttajamme sai jo kiinni meidän heikosta lenkistä. Alammekin työstämään huolellisuutta ohjauksiin esteillä ja koiran jättämistä suorittamaan yksin. Näin Piikalle toivotaan lisää vauhtia, jotta se kirisi ne muutamatkin puuttuvat sekunnit kiinni kisaradoilla ja alkaisi olemaan myös palkintopallikoiria.

Olin niin fiiliksissä koko illan treeneistä ja siitä, että vihdoin täältä etelästäkin on alkanut löytyä elämää. Kaikki ovat ottaneet meidät uudessa seurassa kivasti vastaan ja on ollut helppo mennä toimintaan mukaan.

Mainokset
Julkaistu kategoriassa agility, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s