Tempo 5 kk

Kuvat tosin on otettu jo joulun seutuvilla Kainuussa.

A-6915

A-6922

A-6925

A-6939

A-6948

A-6969

A-7018

A-7020

A-7095

A-7097

A-7100

A-7121

A-7124

A-7127

A-7137

A-7155

 

Tällä hetkellä näyttäisi, että Temposta olisi tulossa sellainen superkivan kokoinen ja mallinen minimali. Kuten toivoinkin. Tempo on päässyt myös treenaamaan. Aloitin työt ja muu lössi oli sitten kotona sairaana, joten iltaisin Tempolla virtaa riitti ja johonkin se oli purettavat. Tottista, sivulletuloa, irrotusta ja luopumista treenailtiin viime viikko. Takajalkatargetti tuntuisi myös olevan muistissa ja takapään käyttöä pitäisi nyt harjoitella vain enemmän. Sporttiksen vuorolla olen Piikan sijasta treenannut nyt Tempoa, kun Piikalla oli juoksut ja sitten tassussa joku hiertymä. Tempo onkin opiskellut alkeita saksalaisesta ja päällejuoksusta. Hyvältä on vaikuttanut ja kiva, kun on voinut noita tehdä nyt ihan paloiksi pilkkomalla. Ajattelin, että kevään Sporttiksen vuorolla Tempo saakin nyt tutustua vähitellen ohjauskuvioihin step by step. Piika treenaa viikottain jatkossa KKK:lla ja varmaan kerran pari kuussa yritän saada sen Niinulaan treenaamaan.

Käytiin Piikan kanssa kisoissakin KKK:lla ekaa kertaa pikkumakseissa. Hauskaa oli ja vaikka ei olla nyt hirveästi treenattu, ehkä kerran kuussa Sporttiksella ja nyt takana oli reilu kuukauden tauko, niin hyvin Piika kulki. Ekalla radalla hyppikseltä nolla. Toisella radallakin nollalta hyllytettiin puolessa välin rataa, kun pelkäsin ansaestettä, jäin jälkeen, käskytin Piikaa ja hups, se totteli liikaa ja siihen kosahti. Este suoritettu väärältä puolen. Kun en olisi hätäillyt, Piika olisi aika varmasti suorittanut kohdan ihan oikein, vaikka kuinka olin jäljessä. Näihin meidän hyl-radat on aika lailla kosahtaneet viimeisen vuoden aikana. On se kumma etten vaan opi luottamaan koiraan ja olemaan hiljaa. No, nyt on tarkoitus treenata ja kisata. Toivotaan, että se myös onnistuu! Olihan se ihan hauska kokemus myös, että ekaa kertaa ikinä kisoihin oli vain vartin ajomatka. Ja treeneihinkin on vain viiden minuutin ajo. Jäätävää.

Mainokset
Julkaistu kategoriassa Piika, Tempo, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s