Uuden vuoden lupaukset

Ja katsaus menneeseen.

Vuosi sitten toivoin tulevalta vuodelta:

Yhteisesti tietysti terveyttä voisi toivoa, kaikille. Tunnustettava on, että tytöt vanhenee numerollisesti, vaikka se ei vielä fyysisesti tai henkisesti näykään. Toivomme parasta vuotta tähän saumaan harrastuksellisesti. Piikan tavoite on agilityn SM-kisoissa, vaikka nollien keruu jääkin taas keväälle. Ja se valioituminen. Se on tavoite. Tokossa EVL-valmiuden saavuttaminen. Kiljulle vuoden 2016 piti olla viimeinen ipo-vuosi, mutta ehkä sitä 1-tulosta havitellaan vielä ensi vuonna? Katsotaan myös, miten pitkälle agilityn sytytetty kipinä ensi vuonna johtaa? Ja entäs, saadaanko ajatus kolmannesta koirasta konkreettisemmaksi ajatushautomosta?

Kiljulle povattiin ja odotettiin kovaa kautta. Toisin kävi, kun ensin pannusdiagnoosi saatiin heti vuoden alkuun ja toukokuussa kohtutulehdus vei koiran heikkoon happeen heti kesän alussa ja sitä paranneltiinkin sitten pitkälle kesään ja siinäpä se kausi sitten olikin. Samalla myös IPO-touhut päättyivät Kiljun osalta. Mutta eipä hätiä mitiä, pannusdiagnoosista huolimatta Kilju on nyt vihdoin EJ-rekkarissa ja poikkeuslupaa kisaamiselle lähdetään hakemaan. Toivottavasti eläkeläislajin kisakentät kutsuvat, eli mikäs sen parempi laji olisikaan kuin agility!

A-6828

A-6838

Piika saavutti toisen tavoitteensa ja valioitui agilitysta heti keväällä, kun pidettiin maalis-toukokuussa vuoden agilityrupeama parissa kuukaudessa. Vuoteen mahtui kait jotain 36 agilitystarttia, joista 25 osui maalis-toukokuulle. Nollia saatiin kasaan 9, joista 8 tuona samana ajankohtana. Että silloin meni hyvin. Muuten ei ehdittykään juuri harrastamaan ja Piikan kanssa olen vain jossitellut koko loppuvuoden. Hyppyvalion arvon tavoittelu jäi useammassakin kisassa jossittelun asteelle. Lähellä, mutta niin kaukana. Ensi vuonna se valio on tavoite! Samoin kuin SM-nollien keruu jälleen kerran jää keväälle. Olisihan se vielä kiva päästä edes yksilöSMkisoihin. Tokoiltu ei koko vuonna kuin kotona jumppaillen kaukoja ja jotain pientä. Ensi vuonna voisi vähän ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittää käydä kokeissakin. Ja etenkin saada treenipaikan sekä päästä kiinni pääkaupunkiseudun koirapiireihin. Ja ylipäänsä harrastaa Piikan kanssa ja nauttia vielä näistä jäljellä olevista harrastusvuosista.

A-6832

A-6847

Kolmas koirakin konkretisoitui pimeän pennun osalta. Paperiton Tempo muutti Tsekeistä meille ja kaippa se on sellainen bordercollie malinoissin kuoressa. Oppii nopeasti ja räyhää kaikelle liikkuvalle. Josko pentu oppisi arkisäännöille edes tulevana vuonna. Siinäkin on jo ihan tarpeeksi jumppailtavaa. Paperit sai ainakin vuoden alun kunniaksi postissa ja rekisteröintihakemus voidaan laittaa Kennelliittoonkin menemään. Ja Jannen joululahjana Temppu pääsee Skogsterin Mian pentukurssille oppimaan hyväksi kisakoiraksi.

A-6852

Mainokset
Julkaistu kategoriassa Kilju, Piika, Tempo, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s