Kilju KKK:n supermöllimestari 2017

A-6292

Supermöllimestari Kilju

A-6281

Lapsenvahti

A-6194

Booring.

A-6204

Leikitäänkö?

A-6207

Camoon!

A-6208

No ookei…

A-6210

Ja siitä se sitten taas lähti.

Tämä postaus olisi pitänyt kirjoittaa jo kuukausi sitten. Ei vain ole ehtinyt. Kuvatkin ovat sieltä kuukauden takaa. Tätä nykyä Kilju jo leikkii Temponkin kanssa noin, ja meno on varsin villiä. Itse olen pakannut Piikan mukaan ja ollaan paljon oltu nyt Kajaanissa. Tilanne on vain tällä hetkellä sellainen, etten ole pystynyt Tempoa ottamaan mukaan, joten siitä on tullut vähän jo Jannen koira. Niillä kahdella kyllä synkkaa ja Tempo jopa kuuntelee Jannea.

Kilju on tosiaan tämän syksyn keskittynyt aksaamiseen pari kertaa viikossa. Pääsivät Jannen kanssa treenaamaan KKK:lle syksyllä ja hieman hakivat oikeaa ryhmäpaikkaa, mutta ovat nyt sitten päässeet jo ihan rataakin tekemään ja hommaa alkaa näyttää siltä, että Kilju tarvitsee pannuslääkitykseensä ensi vuodelle erityisluvan, koska kisakentät kutsuvat. Paperit jo laitettiinkin Kennelliittoon vetämään siirron saamiseksi EJ-rekkariin.

Kuukausi sitten Kilju osallistui sitten KKK:n möllikisoihin, jotka olivat samalla möllimestaruuskisat. Ja niinhän siinä kävi, että pienellä erolla ensimmäiseen Kilju sijoittui supermölleissä sijalle kaksi puhtaalla radalla ja koska ensimmäinen ei ollut KKK:n jäsen, tuli Kiljusta KKK:n supermöllimestari ja sai läjäpäin palkintoja. Enemmän kuin koskaan ipo-hommista yhteensä.

Seuraavalla radalla oli sitten möllimestaruusjaossa ja sillä radalla Kilju tuli kolmanneksi vitosella. Muistaakseni oli joku riman pudotus kyseessä. Tuolla radalla Kiljusta olisi sääntöjen valossa leivottu myös möllimestari, mutta KKKlla tuli kiire muuttaa sääntöjä, ettei voi sama koirakko saada kaikkia mestaruuksia ja niinpä palkinto jätettiin jakamatta. Voi Kilju minkä teit. 😀

Vaan on ne kyllä edistyneet Jannen kanssa ihan huimasti syksyn aikana ja esteetkin alkavat olla sillä mallilla, että ellei ihan lapasesta lähde, niin varsin mukavaa menoa on luvassa virallisissa kisoissakin. Vaan eipä tuota olisi yksin Janne ja Kilju saaneet aikaiseksi, mutta ovat päässeet treenaamaan ihan huipussa seurassa sen toisen kerran viikossa ja suurin kiitos tuosta tehdystä tuosta parivaljakon kohdalla meneekin Frantsin Ninalle ja Yli-Juutin Pirjolle. Ilman heidän treeniseuraansa ja Jannen kouluttamista tuskin tässä pisteessä nyt oltaisiin.

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s