Mutsi treenaa ny!

lauka_hallin_treeni2017

Lauka-hallin vapaatreeni

Kaveri kysyi tässä eräänä päivänä, miten olen jaksanut viikot yksin muksun kanssa, no käytännössä siis yksinhuoltajana. Vähän jouduin sitä pohtimaan. Olihan se aluksi rankkaa. Mutta toisaalta olen koko ajan varautunut tähän. Ja toisaalta, mulle henkireikä on ollut päästä treenaamaan. Ihmisten ilmoille. Onneksi Ipanapa on sallinut tämän ja on siinä mielessä ainakin vielä ollut varsin helppo mukana roudattava. Ja hallilta on löytynyt aina treenikavereita tai avuliaita käsiä, jotka ovat Ipanapan huoltaneet sen aikaa, että olen pikaisesti päässyt treenaamaan. Oma mieli ja Piika ovat kiittäneet.

Tällä viikolla on panostettu sekä tokoon että agiin. Tokoa on tehty kyllä vähän sinne päin. Olisi varmaan pitänyt ilmoittaa Piika kokeeseen, mutta olin jälkijunassa lähikokeen tajuamisessa, joten katsellaan niitä kokeita sitten keväällä, jos aksaamiselta tilaa jää. Agitreenit koostuivat tällä viikolla parina päivänä yllä olevasta radasta. Tiistaina menin pätkissä koko radan, mutta aika paljon piti huomautella Piikalle takaakierroista ja etenkin riman pudottamisista. Eivätkä rimat edes olleet korkealla. Vakuutuin taas Piikan keppien hakemisesta, mutta kontakteilla olisi parantamisen varaa. Etenkin puomi hajoaa radalla täysin. Se ainut takaakiertojen ohella, joita on tässä puolen vuoden aikana treenattu.

Keskiviikkona sitten vain radan alkuosaa ja kontakteja. Takaakiertoja treenailtiin ja totesin, että pakko vain ohjata ne itse läheltä, niin toimivat. Sen verran apuja Piika niillä kaipaa. Kepeillä sen sijaan etenee loppuun saakka itsenäisesti ilman, että enää tarvitsee edes ohjata vieressä ja niinpä leijeröinti hallin tolppien takaakin onnistuu.

Nyt kun mutsikin on päässyt treenaamaan, olisi kiva, että välillä ehtisi näitä treenejä pistää ylöskin.

Mainokset
Julkaistu kategoriassa agility, toko, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s