Rauhallista Joulunaikaa!

Joulukuu oli meille varmasti elämämme suurimman mullistuksen aikaa. Vaikka seitsemään yhteiseen vuoteemme mahtuu kaikenlaista: seurustelu, yhteenmuutto, oma talo, kolme pentua, kolmen koiran kuolema, viikot eri paikkakunnilla ja silti yhteisen arjen pyörittäminen nousuineen ja laskuineen, ei mikään vedä vertoja tälle mullistukselle. Pikku Tyyppi tuli ja muutti kaiken. Tuosta vain. Vaikka olisi luullut, että yhdeksässä kuukaudessa Tyypin tuloon olisi osattu valmistautua, niin ei. Kyllä ne koiranpennut vaan on helpompia.

Piskit ovat viettäneet tarhassa enemmän aikaa kuin koko syksynä. Treenit ovat tauolla ja lenkityksetkin on hoitanut Janne. Kiitos myös koirien hoidosta parin päivän ajalta Team Naakalle ja Elsalle. Kilju oli ilmeisesti ollut helpohko ja Piika löysi hoitoreissun aikana sisäisen lesbokoiransa. Kotonakin on ollut niin tylsää, että Kilju on saanut jo useamman kerran Piikan jahtaamaan pihalla itseään. Tyypistä ollaan toki kiinnostuneita, mutta Kiljulle tärkeintä on kuitenkin omat lelut ja Piika yrittää vahtia Tyyppiä. Suurin järkytys tosin taitaa olla se, ettei sohvalle ole enää asiaa.

Mutta tästä on suunta vain ylöspäin. Tänä vuonna rauhoitumme joulun viettoon kotona. Toivomme kaikille ihanaa joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

 

akortti

 

 

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s