SBCAK:n erikoisnäyttely 2016

smaller

Piika Erkkarissa 11.9.2016

 

Jos ei muista, milloin viimeksi on koiransa kanssa käynyt näyttelyssä, tämä vääryys lienee syytä korjata. Niinpä ilmoitin Piikan tämän vuoden SBCAK:n erkkariin, kun sinne piti muutenkin ajella kuvaustarkoituksessa.

Piika on osallistunut kaksi kertaa aiemminkin erkkariin, molemmilla kerroilla melkoisen karvattomana. Olisikohan se saanut tuloksiksi H ja EH noilla kerroilla. Totesin perjantaina Jannelle, kun piskiä pestiin, että jos se ei nyt saa ERIä, niin en ilmoita enää koskaan erkkariin. Janne tuumasi, että parempi sitten saada se EH.

Tuomarina oli Jaana Hartus ja Piikan olin ilmoittanut käyttöluokkaan. Jo heti aluksi kävi selväksi, ettei tuomari tykännyt Piikasta ja totesi vielä siihen, että no, voidaan me leikkiä, että on tällä joskus ollut pohjavillaa. En viitsinyt sitten mainita, että koira on parhaassa turkissa käytännössä.

Arvostelussa sanottiin:

”Tyylikäslinjainen, keskivahva narttu, jolla hyvä rungon muoto. Oikea ylälinja. Hyvä pää, jossa kuonon tyvi voisi olla täyteläisempi. Tasapainoiset, hiukan niukat kulmaukset. Oikea tapa liikkua. Riittävä askelmitta. ”

Piikalle kättelyt ja ERIllä lähdettiin ulos kehästä. Kai se voi taas seuraavat kaksi vuottaa odottaa seuraavaa näyttelyä…

 

Erkkarin päätarkoitus, eli kuvaus ja vielä suurempi homma, kuvien käsittely on nyt suoritettu loppuun ja kuvia löytyy kuvagalleriastani:

http://tiinakarvonen.kuvat.fi/kuvat/Koiranäyttelyt/Erkkari/SBCAK2016/

Julkaistu kategoriassa bordercollie, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s