Avoimissa Ovissa

14063743_10154384642111768_20840704839061827_n

Jattilan Avoimet Ovet

 

A-5645

Väkeä lapsi ja lelukoirakisan sekä pariagilitykisan laidoilla.

 

A-5647

Esitelläänpä vähän JATtia.

A-5655

Lelukoiramestaruudesta kisasi 17 koirakkoa.

A-5651

Ongintaakin oli tarjolla.

A-5689

Pariagilityssa Piika sai ihka uuden ohjaajan.

A-5793

Match Shown kaunein BIS1 omistajineen ja tuomariston kera.

 

Keväällä se ajatus lähti JATin Avoimista Ovista. Kesän aikana se jo hylättiin. Ja taas kaivettiin esille. Parin kuukauden työ huipentui keskiviikkona Jattilan Avoimissa Ovissa. Huikean hyvin seuralaiset lähtivät talkoilemaan hyvän asian puolesta ja lopulta tarvitsi vain huolehtia, että hommat rullasivat omalla painollaan kohti tapahtumaa.

Keskiviikon aurinkoinen sää kruunasi tapahtuman ja saimme nauttia upeassa kelissä Match Showsta Babyjen, Tulevaisuuden Toivojen, Kehäkettujen ja Ikivihreiden kehissä. Lisänä oli illan erikoiskilpailut: Lelukoirien agilitymestaruuskisat ja pariagilitykisat. Samalla esiteltiin seuraa, rallytokoa lajina, agilitya lajina, ongittiin ja herkuteltiin buffan antimilla.

Lelukoirien agilitymestaruuskisasta tuli menestys ja lapset olivat niin innoissaan, kun keksivät mitä erikoisempia tapoja suorittaa esteitä lelukoiriensa kera. Kuka ryömi putkeen ja kuka heitti koiraansa toiseen päähän. Kuinka keinu suoritetaan ja miten mennään pujottelussa? Ei agility ole vain aikuisten yksinoikeus, se kyllä tuli ilmi kisan edetessä.

Pariagilitykisaan sai osallistua oman tai seuran tarjoaman koiran kanssa, hauskuus oli siinä, että koiran ohjasi tämän jälkeen saman radan läpi agilitya aiemmin tekemätön ohjaaja. Kivasti saatiin koiria seuralaisilta tähän hommaan ja lisäksi osa oli houkutellut siskoistaan ja lapsistaan lähtien kokeilemaan agilitya leikkimieliseen kisaan omalla koirallaan. Piikalle nakitin kokeneeksi ohjaajaksi Hannan ja pari agilitysta kiinnostunutta uskaltautui Piikankin puikkoihin radalle. Ja niinhän siinä sitten kävi, että Piika ohjaajinaan Hanna ja koiralle ennalta tuntematon Niko voittivat koko skaban kahdella nopealla nollaradalla. Itse ehdin hetken tätä kisaa seurata ja hauska oli nähdä, miten Piika lähti tuntemattomien matkaan tuosta vain ja piti hauskaa koko rahan edestä radoilla siitäkin huolimatta, että suoritti rataa juoksupöksyt jalassa.

Kaikkinensa ilta tuntui olevan menestys. Ihmiset olivat hyvällä tuulella ja osa kaapattiin mukaan ihan iltalenkiltään kokeilemaan agilitya. Ainakin teimme JATtia tunnetuksi! Eikä tämä tapahtuma jäänyt kyllä ainoaksi laadussaan, kyllä tällaisia on pakko järjestää jatkossakin – niin hauskaa meillä oli!

Kiitos kaikille kävijöille, kiitos kaikille talkoolaisille, jotka olette puurtaneet tapahtuman eteen! ❤

Lisää kuvia tapahtumasta on kuvagalleriassani http://tiinakarvonen.kuvat.fi/kuvat/Harrastuskoirat/JAT/Avoimet+Ovet/

Julkaistu kategoriassa agility, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s