Ihan(a) kamala yhdistystoiminta vol2.

Kuinka pian epäusko, ahdistus ja pettymys voi vaihtua hämmennykseen? Ehkä tietynasteiseen ihmetykseen, epäuskoon, voiko tämä olla enää tottakaan.

Vuorokausi sen perään, kun tuntui, että millään ei ole enää mitään väliä. Kun tuntui, ettei tässä näytä olevan munaa seuran päättäjillä tehdä selkeitä päätöksiä asiassa, joka on puhututtanut läpi kevään ja kesän. Asiassa, jonka vuoksi on vuodatettu sananmukaisesti verta, hikeä ja eritoten kyyneleitä. Vuorokausi sen perään JAT-Tila Oy antoi edellisen päätöksen kumoavan tiedotteen:

JAT-Tila Oy:n hallitus päätti kokouksessaan poistamaan 1-kentältä tekonurmesta hiekan elokuun alussa ja samalla tehdään täydellinen huolto 2-3 kentille tekonurmia huoltavan ammattilaisen toimesta. Tekonurmihiekka otetaan tässä yhteydessä 1-kentältä talteen.

Samalla 1-kenttä muutetaan hiekan poiston jälkeen kivituhkakentäksi.

 

Lopultakin se kompromissiratkaisu, jota on pyydetty alustakyselyn teettämisestä lähtien. Kompromissiratkaisu, joka mahdollistaa kouluttajien ja seuralaisten pysymisen seurassa. Kompromissiratkaisu, joka mahdollistaa sen, että mielestäni seuralla on Tulevaisuus. Kompromissiratkaisu enemmistön toiveiden mukaisesti. Tulevaisuus, jonka Sinä mahdollistat joko seuralaisena tai kisaajana. Meille niin rakkaassa seurassa.

En tiedä, miten lopputulokseen kaikkien näiden vaiheiden päätteeksi päädyttiin. Ehkä en haluakaan tietää. Ei se ole olennaista. Olennaista on, että nyt voimme taas katsoa Tulevaisuuteen yhdessä. Jattilaisina. Jatkossakin meillä on treenipaikka niiden huippujen ihmisten keskuudessa ja yhdessä voimme viedä JATtia eteenpäin.

Itse kannoin korteni kekoon ja ilmoittauduin puolen vuoden tauon jälkeen taas kouluttajaksi. Kivituhkakentälle. Valitettavasti oman elämäntilanteeni vuoksi en voi lupautua kouluttamaan kuin alkujakson x 10, mutta toivon, että jo siitä on apua seuralle. Piikan osalta jouduin anomaan itsenäistä treenioikeutta. Vaikka kovasti haluaisinkin jatkaa treenaamista nykyisessä ryhmässämme, tiedän, ettei se ole mahdollista oman tilanteeni vuoksi. Eikä se ole reilua niille kaikille, jotka treenipaikan haluaisivat, joten meidän paikka on nyt vapaana. Hakekaa ihmeessä hyvien kouluttajien oppiin! Me ollaan saatu tältä jaksolta aivan mahdottomasti. Osoittaahan sen jo meidän kisasuorituksetkin viimeisen kevään osalta.

Toivon, että se harvalukuinen seuran ulkopuolinen (agility)yleisö, joka tänne on eksynyt seuraamaan käytyä alustanäytelmää, ilmoittaisi itsensä ja koiransa JATin tuleviin kisoihin. En tiedä, saadaanko huoltotoimenpiteitä tehtyä jo elokuun kisoihin (näin lupailtiin), mutta viimeistään syyskuun kisoissa meillä on huollettu hiekkatekonurmikenttä ja sen rinnalla yksi kivituhkakenttä. Seuraa ilmoittelua ja tule testaamaan huollettu ja osin uusittu alusta. Anna palautetta. Tule tekemään meidän kanssamme yhdessä Jatin tulevaisuutta.

Ja jo tulevana sunnuntaina! Nyt on mahdollista kokea Olumppialaistunnelmaa Killerillä!

Olen siellä, kameran kanssa ja ilman. Talkoilemassa, toivottavasti myös hieman kisailemassa. Säästäkin luvataan mitä mainiointa. Lupaan välittää tunnelmia tännekin kuvilla höystettynä. Tule sinäkin ratkomaan kanssamme Agilitin Olumppiavoittajaa! Kilpailuluokat ovat Gambler, Power & Speed, Weaves ja Tunnels. Lisätietoja radoista ja niiden suoritustavoista saatavilla piakkoin tapahtuman Facebook-sivuilla!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s