Niitä videoita…

Kun niitä videoita lupailin… Niin tässäpä pari.

Ensimmäisessä Piika ja Herkku noin puolen tunnin sisällä siitä, kun Tellu junnuosaston kanssa oli meille rantautunut. Yritettiin aluksi pitää junnuosasto erillään muista, mutta lopulta oli pakko ottaa Piika samaan tilaan, kun se yritti leikittää varsinkin Herkkua portin läpi ja meno oli jo aika vaarallisen näköistä. Ja sittenhän se meno oli tällaista. Aino sai välillä osallistua menoon, mutta kyllä nuo kaksi käytännössä sulkivat Ainon ulkopuolelle. Tässä sen Piikan luonteen kyllä näkee hyvin. Ei se ota kantaa vieraisiin koiriin, mutta tuttujen kanssa on ihan onnessaan leikkimässä. Kai sille se toinen bordercollie olisi kaveriksi otettava.

https://www.instagram.com/p/BGWiqeiFOaj/?taken-by=tintzuk

 

Eilen nappasin videolle kuvaa, kun Piikan kanssa kasteltiin kasvihuonetta. Menin sulkemaan pumppua ja kun käännyin ympäri, touhu oli tällaista:

https://www.instagram.com/p/BGYb59IFOVc/?taken-by=tintzuk

 

Julkaistu kategoriassa bordercollie, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s