Treenikalenteri

smaller

smaller-1

smaller-2

smaller-3

smaller-4

smaller-5

smaller-6

 

Olen yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja treenata. Ongelmaksi on muodostunut, etten ole muistanut treenata monipuolisesti, kun en ole pistänyt ylös, mitä on treenattu milloinkin. Agilityn ja tokon treenaamisessa on mielestäni yksi ero, ja se on treenien kirjaamisessa. Agilitysta on helppo tehdä päivitys blogiinkin – senkus piirtää radasta kuvan ja selittää, mitä missäkin kohdassa pitäisi tapahtua ja mitä missäkin kohden tapahtui. Tokon selittäminen ja vielä ilman kuvaa – se on paljon vaikeampaa. Ainakin, jos se pitäisi tehdä myös kiinnostavasti.

PP:ssä käytiin vastikään keskustelua, millainen hyvä blogi on. Treenimuistion pitäminen ei todellakaan kuulut siihen joukkoon. Toisaalta itse tykkään lukea myös niistä treeneistä. Ei ole yksi tai kaksi kertaa, kun oivallus omienkin treenien suhteen on syntynyt toisten blogeja lukiessa.

Olen kuitenkin huomannut, etten jaksa kirjoitella tokotreeneistä sen suuremmin tänne. Mutta jotenkin oli pakko alkaa pitää kirjaa treeneistä, onnistumisprosentista, treenikerroista ja treenien vaihtelevuudesta. Sitä varten loin tulevalle kuukaudelle treenikalenterin.

Tämä treenikalenteri on siitä erilainen, että se ei suinkaan pakota treenaamaan – saati että joka päivälle olisi treenattavat kuviot määrättyinä. Ei. Tämä treenikalenteri perustuu siihen, että päivitän siihen treenit, mitä nyt päivän aikana satutaan tekemään. Kalenterin ainoa tehtävä on seurata, että tulee treenattua ja tulee treenattua vaihtelevasti eri liikkeitä. Viikonlopun kokeilujakson jälkeen on hyvä fiilis. Tuohon sentään jaksan muistella, mitä treeneissä tapahtui.

CYMERA_20160215_183715

2 ajatusta artikkelista “Treenikalenteri

 1. Kaisa

  Moi,

  Luen aika usein blogiasi, joten sanoisin, että jatka samaan malliin 🙂

  Minusta huono blogi on sellainen, missä kirjoittaja ei itse tiedä mitä haluaisi kertoa. Sellainen, missä kalastellaan lukijoita kyselemällä kirjoitettavia aiheita. Mutta luultavasti kuulun vähemmistöön mielipiteeni kanssa.

  Kieltämättä tokoreenit voisi suunnitella hieman paremmin, ruudukkosi vaikuttaa hyvältä idealta, saattaapi olla että nappaan sen omaankin käyttöön (luultavasti jotenkin muunneltuna) 🙂

  Vastaa
  1. Tintzu Kirjoittaja

   Mun mielestä kans ne kyselyblogit on tylsiä. Varsinkin jos kaikki tekstit perustuvat kyselyihin.

   Mutta tuo treenikalenteri tuntuisi kyllä toimivan. Suosittelen. 😊

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s