Vuoden vikat aksakisat?

No ei hemmetissä. Kaksi H E L V E T I N huonoa hylsyä ja yksi rimanputoamisesta johtunut 5. Että miten meni noin niinku omasta mielestä agikisat Jyväskylässä, tuomarina Minna Räsänen?

Vastaus:

Kummasta se sitten johtui? No minusta tietenkin. Hyppärillä Piika hyllytti heti kolmannella esteellä. Ja valitsi sen jälkeen joka ikisen putken väärän pään. SuperCut

Toisena ollut agilityrata oli ihan ok-menoa. Oli kiva saada tulos. Ja nähdä, että on se Piika vauhtia saanut menoonsa. Ja kävi sitä pari kehumassakin, että meno on parantunut huomattavasti. Rimantiputus kuitenkin SuperCut.

Mutta vaikea oli sitä uskoa, kun meni sitten toiselle agiradalle. Sen jälkeen kun olin yrittänyt saada juonesta noin 5 kertaa uudestaan kiinni ja oltiin vasta radan puolessa välissä, juostiin radalta suoraa reittiä ulos. Koska SuperCut.

Kiitos Suville videoinnista, julkaisen nyt oman mielenrauhan edes jonkinasteiseksi säilyttämiseksi ainoastaan sen tokan radan. Koska SuperCut.

Sen verran jäi kaivelemaan, että arvatkaas, mitä treenataan tällä viikolla viikkoradalla? Sen verran kivat radat olivat kuitenkin haasteidensa puolesta. Me ei vaan ylletty haasteiden tasolle. Tuli semmonen olo, että mitä mekin kolmosissa tehdään, koska SuperCut.

Mitä tästä opimme?

AINA vituttaa JOKU!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s