A(90)B(94)C(90) puru-urheilua Joensuussa

Päivä alkoi aikaisella herätyksellä, aivan liian aikaisella herätyksellä. Välillä sitä ihan miettii, että miksi.

Selvisimme kuitenkin koepaikalle hyvissä voimin, melkein hereillä ja homma muutenkin kasassa. Ainoa yllätys oli kaiken yllätyksettömyys. Kilpailukirja, linsessi ja muut tarvittavat vermeet olivat mukana. Tämä on luksusta, johon helposti tottuisi, mutta tuskin kuitenkaan tulee jatkossa toteutumaan.

Koejärjestelyt olivat erinomaiset. Ei turhia pitkiä odotuksia, koe vain soljui eteenpäin. Pellolle pääsimme pian kokeen avauksen jälkeen. Suorituksesta en sen enempää viitsi turista, videolta sen näkee. Taso tuli tarkastettua. Riitti se kakkosluokkaan, mutta kolmosta varten tarvitsee vielä lisätreeniä. Kokemattomuus paistaa suorituksen läpi, mutta alkaahan tuo jälki jo jäljeltä näyttämään. Tottis meni osittain tosi mukavasti, mutta seuraaminen oli alle meidän tason. Onpahan taas korjattavaa – sitä kun ei olekaan vielä tehty yhtään. Myös omaa liikkumista pitää selvästi muuttaa, lyhyemmät jalat olisivat pop minulle (tai koiralle pidemmät). Eteenmenoon olin tosi tyytyväinen, videolta suoritus näyttää kuitenkin paljon latteammalta, koska siitä täysimittaisen ipo-kentän syvyyttä on hankala hahmottaa. Muut asiat menivät hyvin pitkälti osaamistason mukaan.

Purut ovat erillisellä videolla. Siihen jätin tuomarin kommentit (Tiina jätti). Paljon asiantuntevampaa arviointia.

Hyvä päivä ja taas selvisi se miksi. 274p. 1-tulos.

– Janne-

A-4575

Julkaistu kategoriassa Ei kategoriaa, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s