Alas vai ylös?

Helmikuun lopussa kaukojen tilanne oli tämä. Oililta lauantaina saatujen neuvojen avulla on nyt pari päivää treenailtu kaukoista lähinnä seiso-maahan -vaihtoja. Jännä, kun edestäpäin näyttää, että Piika tekee erittäin hyviä vaihtoja. Ja sivusta se näyttää tältä:

Pari ihan hyvääkin vaihtoa tuonne näemmä osui. Aiempiin kaukoihin verrattuna kyllä häiritsee tuo, ettei Piika siirrä etujalkojaan taaksepäin seisomaan nousussa, jolloin se jää vieläkin etupainoisemmaksi kuin aiemmin. Täytyy ehkä harkita tuohon jotain kikkakolmosta. Oilihan ehdotti tuohon joko apurimaa, jalkojen ”potkimista” tai ”lakaisemista”. Hieman kyllä epäilyttää, kestääkö Piika noista kuin sen apuriman, mutta yksin sitä on vähän hankala käsitellä.

Julkaistu kategoriassa Ei kategoriaa, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

2 ajatusta artikkelista “Alas vai ylös?

 1. Heini

  Mun mielestä noi näytti oikein hyvältä! 🙂 Parissa otti pienen korjausaskeleen takajalalla.

  Vastaa
  1. Tintzu Kirjoittaja

   Joo, ei ihan pysy tasapaino tuolla tekniikalla, joten parempi olisi, kun liikuttaisi etujalkoja ylösnoustessa taapäin. Mutta ehkäpä se hoksaa sen tässä treenatessa. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s