Piika 4 vuotta!

Piika4v2pieni

Taas yksi päivä, kun joutuu miettimään, mihin neljä vuotta voi noin vain kadota. Perinteiseen tapaan voi vain todeta, että vastahan saimme tietää sopivan nartun syntyneen Dollyn ja Branin pentueeseen ja vastahan me Piika Saksasta haettiin Barbaralta uhmaten Islannin tulivuoren purkauksia ja lentokieltoja. Reissu on piirtynyt mieleen luultavasti ikuisesti ja tuntuu kuin se olisi tehty vasta eilen.

Piikan kuvia menneeltä vuodelta selatessani jouduin toteamaan, että se taitaa olla aikuistunut. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. Harvassa olivat enää ne kieliposkella kuvat, joita aiemmin koirasta ainoastaan sai. Nyt tarjolla oli vain söpöstelykuvia. Tosin, johtuuko tämä kuvattavasta vai tietoisesta tällaisten tilanteiden kuvaamisesta? Useimmiten kun edelleen tuntuu, että Piika on kaikkea muuta kuin rauhallinen.

Takana on neljä hienoa vuotta, joiden aikana olen oppinut enemmän kuin koskaan aiemmin. Takana on iloja, onnistumisia, suruja ja pettymyksiäkin johtuen lähinnä omista kohtuuttomista odotuksista. Enimmäkseen kuitenkin vain iloa siitä, että Piika on osa laumaamme. Se on koira, joka osaa tuoda hymyn huulille pilvisenäkin päivänä. Kyllä, minulle se on täydellinen koira. Kaunis ja silti niin täyspäinen. Piika on koira, jonka kanssa haluan ja kenties kykenenkin kehittymään edelleenkin. Onneksi matkaa on takana vasta neljä vuotta, toivottavasti edessä vielä monen monta vuotta! Tällä hetkellä jos voisin seisauttaa kellot, seisauttaisin ne nyt. Elämme parasta yhteistä aikaamme. Kuten niin monta kertaa ennenkin, tää on parasta just nyt, koska sen saa tehdä Piikan kanssa! 🙂

Julkaistu kategoriassa Piika avainsanoilla , kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s