Jakson viimeiset agit

Piika_2015_02_17_tekniikkapätkä0001

Jakson viimeinen agikerta oli tiistaina. Luvassa oli hieman tekniikkapätkää, koska meitä oli sen verran vähän tulossa treeneihin. Sanoisin, että Piika kävi kuumana. Pari kertaa alusta menikin siihen, että päästiin vain kolmoselle ja sen jälkeen koira lähti kenttää kiertävälle radalle – minun ohjausvirheistäni johtuen. Yllättävän vaikeaa taas saada linjaus 2-3 väliin niin, ettei koira ollut putkessa tai takaakierrossa tai jossain ihan muualla. Mutta sitten kun onnistui, mentiin koko rata nollalla läpi. Pelastellulla nollalla, mutta nollalla kuitenkin. Treenattiin vielä 1-8 välejä siistimmiksi ja lopulta kaikkiin onnistui todella tiukka ohjaus niin, että Piika oikein nuoli siivekkeitä. Koska meitä todellakin oli vähän, otettiin vielä toinen kierros ja tällä kertaa hiottiin 8-14 pätkää. 11-13 oli todella vaikea saada niin, ettei Piika tehnyt hirveitä kaarroksia joko 12 tai 13 hypyn jälkeen. Hannakin kokeili, mutta Piika oli enemmän Hannassa kiinni kuin minun kanssani. Parasta oli kyllä se, että saatiin linjoja paremmiksi kautta radan ja Piikan irtoaminen 14 putkeen oli huikea joka kerta. En joutunut oikeastaan keskiradalta poistumaan, kun se oli jo putkessa.

Itsenäisesti treenasin vielä A:n kontakteja. Nyt muistin nostella jalkoja ja ei tällä enää saanut Piikalle tehty kommervenkkejä. Nyt suurin kompastus oli minun pysähtyminen ja siitä liikkeelle lähtö niin, ettei Piika saanut asiaan reagoida. Viikon päästä on loma. Silloin treenataan tätä ja paljon! Lopuksi vielä leluun hetsausta Oilin neuvoilla ja Piika osoitti todellakin olevansa agikentällä. Sivussa oli pari hyppyä kaarevassa linjassa minikorkeuksilla ja vissiin 4/5 kerrasta Piika kaahasi lelulle hyppyjen kautta. Ja ehti ennen mua, vaikka lähdin puolesta matkastakin välillä. Oisinko kerran saanut lelun ennen sitä. Piika piti huolen, että toiste en saanut.

Kotona on tehty kaukoja ja vaan leikitty. Päätin eilen, että hissijumpat on nyt jumppailtu ja nyt aletaan miettimään oikeasti, mitä niissä kaukoissa tehdään. Rintamamiestalo-kirjasta on moneksi ja sen päällä on kaukoiltu. Pari virhettä ja sen jälkeen olen voinut itse ottaa etäisyyttä ja jalat pysyvät nakutettuna kirjan päällä ja ylös(seiso)-taakse(istu) alkaa olla hanskassa. Seuraavaksi sitten ylös-down-käskyt haltuun ajatuksen kanssa. Voidaanko oikeasti saada voittaja kevääksi koekuntoon?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s