Lussupallofetissi

Lussupallo: Pehmeästä kumista valmistettu koiran motivointilelu, joka vinkuu. Pallon pinta muodostaa rypyläkuvion. Pallo vinkuu koiran lussuttaessa sitä – ehkä noin minuutin. Sen jälkeen pallosta kuuluu enää pihinää. Virheellisesti jotkut kutsuvat lussupalloksi narupalloa.

Fetissi: Kiihottavaksi koettua ja voimakasta mielihyvää aiheuttavaa objektia kutsutaan fetissiksi. Fetissin omistaminen tai sen läheisyydestä nauttiminen tuottaa fetisistille voimakkaan, kokonaisvaltaisen mielihyvän ja tyydytyksen tunteen. Fetisismi sekoitetaan tässä mielessä joskus käsitteeseen pakkomielle, joka ei kuitenkaan tuo tyydytystä. (Lähde wikipedia)

Ja mitä tästä seuraa. Koira, joka juoksee iltalenkiltä tullessa hihna perässään keittiöön ja tuijottaa pöydällä olevaa lussupalloa. Tai toisin sanoen pöydän kulmaa, koska ei voi nähdä pöydälle. Tunnin ajan. Ja pallollahan oli pelailtu Piikan kanssa aamulla. Pitkä on lapinkoiran muisti. Piika yritti käydä tarjoamassa usempaankin otteeseen itseään Pässille, mutta ei Pässi sen hommiin lähtenyt. Koska lussupallo.

10426553_10152787874331768_8258805873859662620_n

Julkaistu kategoriassa Ei kategoriaa, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Yksi ajatus artikkelista “Lussupallofetissi

  1. Paluuviite: Oman Elämänsä Supermalli | Pipipäät

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s