Viikonlopuksi Kainuuseen

Muut saatto viettää viikonlopun esimerkiksi Etelä-Suomessa PK:n SM-kisoissa. En tuntenut hirveän suurta tarvetta täyttää 40-neliön yksiötä viidellä koiralla ja yrittää eristää Pessiä ja Naakkaa, joten pakkasin kotona olevan hurttalauman autoon ja ajelin viikonlopuksi Kainuuseen. Oli kyllä niiin oikea ratkaisu. Pessi sai liikuntaa juostessaan hihnan perässä, Ipillä lähti uiminen ehkä vähän käsistä ja Piika sai osallistua kaikkeen, koska…no se on vaan niin helppo ja tottelee.

 

Puoli päivää taidettiin viettää järvessä, toinen puolikas päivästä syötiin. Ja ihan vähän maalattiin taloa ja leikattiin nurmikkoa. Tai toisin päin, mutta olen kyllä aika varma, että lapsille kasvoi evät ja koirille myös ja oma vatsa kasvoi taas enemmän kuin normiviikonloppuna. Se on paljon se. Piikakin onnistui käräyttämään toisen puolen naamastaan. Siinä paloi niin kulmakarvat, silmäripset kuin viiksikarvatkin poskista puhumattakaan, kun tyyppi päätti työntää päänsä liian lähelle kaasulla toimivaa muurinpohjalettupannua. Ja kylkensä se kävi pyyhkäisemässä vissiin johonkin maalattuun talon seinään, kun siihen malliin siitä punainen viiru loistaa. Onneksi ei ole noita näyttelyitä tiedossa. Mutta oli kyllä taas huikea viikonloppu, kuten tuolla aina! Kiitos! 🙂

 

Pessi vakavana, kun ruoasta on kyse.

 

Rantaparkki

”Hei hoi hauki, avaa leukasi ammolleen…”

Loch Nessin hirviö vai palloaan tähyilevä Piika?

Ja niinhän siinä sitten kävi…

Piikan huilihetki vedessä.

Lemmikki nro1

Lemmikki nro2

Lemmikki nro3

Julkaistu kategoriassa Ipi, Pessi, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s