Tottista lentomuurahaisinvaasiossa

Alunperin ajattelin mennä katselemaan (ja kuvaamaan) Laukan tokokoetta. En sitten jaksanut lähteä enää ajamaan kotiin päästyäni, mutta kun omatkin koirat piti liikuttaa ja aurinkokin sattui paistamaan, käytiin sitten Jannen kanssa treenaamassa Koirakorvessa. Kilju ja Piika tekivät yhtä aikaa ja teemana oli kummallakin kokeenomainen. Piikalle esittelin palkan, joka jätettiin autolle ja sitten mentiin ekaksi paikkamakuuseen. Koirakorvessa oli lentomuurahaisinvaasio. Helkkarin mukavaa seuruuttaa koiraa, kun muurahaiset peittävät näkyvyyden ja tunkeutuvat koirien korviin. Mutta kun tultiin treenaamaan, niin kanssa treenattiin.

Kiljulla palkattomuus näkyi painamisena pidemmän seuraamisen jälkeen ja maahanmenot jäivät vähän puoli tiehen. Sen sijaan paikkamakuussa se pysyi tällä kertaa hyvin. Lisäksi Kilju teki pari piilon kiertoa. Piika kesti ihmeen hyvin ensin paikkamakuun ja sitten vain parin nakinpalan jälkeen pitkän seuraamiskaavion ja jäävät. Lopetettiin luoksetuloon ja sen jälkeen Piika sai juosta palkalle. Ihmeen hyvin se palkan muisti edelleen, eli kuukauden treenit alkavat tuottamaan tulosta? Piika pitää aika hyvin paikkansa sivusuunnassa, mutta välillä edistää ja välillä kulkee oikealla paikallakin sivulla, joten siinä mielessä seilaa vielä. Mutta eipä olla kyllä juuri paikkaa treenattukaan vaan vain sitä ilmettä. Ja sitä ilmettä Ipikin treenasi. Otin pari kuvaakin ja niissä kyllä välittyy se Ipin syvin olemus. Kotona vielä hengattiin Piikan ja Kiljun kanssa pihalla kameran kanssa testimielessä.

 

    

     

Julkaistu kategoriassa Ei kategoriaa, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s