Vittumainen akka talossa

Tällä kertaa en kuitenkaan puhu itsestäni. 😉 Piikasta on tullut kunnon Bitch isolla B:llä. Janne on ollut vielä kotona tällä viikolla päivätkin ja koirat on saaneet paljon aktivointia ollessaan pihalla vuorollaan. Maanantaina Piika oli ollut yksin sisällä ja oli siinä samalla murtautunut keittiöön, vedellyt kaiken keittiön pöydiltä alas, maistellut vähän yskänlääkkeitä ja silmätippojakin pakettien läpi. Kilju väistää Piikaa tällä hetkellä sisätiloissa ihan kunnolla ja Piika jurputtaa Kiljulle aina, kun vähänkään aihetta saa. Tuntuu, että Piika helposti omii tavaroita, ihmisiä ja etenkin ruokaa ja Kilju ei saa olla osallisena ollenkaan. Johtuuko tämä sitten Piikan juoksuista, valeraskauden loppuvaiheesta vai siitä, ettei tytöt ole saaneet enää viettää aikaansa keskenään rikkoutumisvaaran vuoksi? Tiedä tuota, mutta tällä hetkellä Piika on kovempi Bitch kuin Ipi tuohon ikään mennessä.

Maanantaina käytiin Palikoiden ja Piikan kanssa Koirasportilla uimassa. Ellei koirat selvästi tykkäis, niin ei kyllä tällä porukalla tulisi lähdettyä. Ihan hirveä show, kun Ipi ja Piika huutaa ja vetää altaaseen koko puolituntisen ja Kilju on näennäisen rauhallinen, mutta uidessaan tyhjentää altaasta vesiä intoillessaan vähän liikaa. Ipi pulahti ensin, sitten Piika, joka varasti altaaseen heti kun irti pääsi ja lopuksi Kilju polski kierroksia. Tällä kertaa kaikki taisivat uida ihan hyvin ja olivat illalla väsyneitä.

Eilen Kilju kävi purutreeneissä ja kyllä se kuulema kehittyy aina vaan. Uskomatonta. Janne oli joutunut jopa komentamaan sitä tottelemaan ja Kiljun vastaus oli ollut pessimäinen rähähdys. Pehmeä Palikkakin uskaltaa näemmä koetella onneaan. 😆 Piika pääsi puolestaan bortsujen kanssa lenkille ja liike on kyllä parantunut hyvin paljon viikon takaisesta. Ipi ja Pessi viettivät kotipäivää.

Julkaistu kategoriassa Ipi, Kilju, Pessi, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s