Ipin Jatpailuilut

Ipin kanssa käytiin Jatpailuilemassa tänään. Käytiin vain mölliradalla, koska tein sen jälkeen Pessin treeniryhmän jatpailutyövelvoitteen. Aino ja Tarja olivat suunnitelleet mukavan radan, jossa oli omat koukkunsa. Meidän kohtaloksemme koitui suora pitkä putki ja sen päässä kaksi hyppyä. Tajusin vasta uusintakierroksen jälkeen, että itse olisi vain pitänyt lähteä alta pois, kun putken jälkeen valssasin hypyltä toiselle ja sitten olisi ollut vuorossa A. Ipi kuitenkin lukitsi putken uudestaan ja paineli sinne, koska itse en kertonut ajoissa, että A olisi seuraava este. Saman virheen tein sitten uusintakierroksellakin. Noh, ei voi mitään. Siitä oli sitten hyvää rataa melkein loppuun asti. Kummallakin kerralla sitten vaan kämmäsin siinä samaisessa kohdassa, kun tultiin putkesta uudelleen hypyille ja nyt niistä piti hypätä ainoastaan vinottain oleva hyppy. Ipi tietysti oli lukinnut sen aiemmin jo ekana suoritetun, ja hyppäsikin sen. Uusintakierroksella keskeytettiin tähän kokonaan.

Mukavat radat olivat ja Ipillä juoksu ja hyppy kulki. Toisaalta tunsin pysyväni itse sen mukana ihan hyvin lukuunottamatta radan loppua, jossa jäin ihan kyydistä ja virheet tulivat sitten siinä. Mutta hyvä harjoitus oli ja tästä voi taas oppia! 🙂

 

Piikan ihottumakuvat puolestaan kävivät mutkan Hannulla ja ilmeisesti stafylokokki vaivaa nyt ihossa. Näiltä sivuilta ihan hyvä tietopaketti. Syytä ei suoranaisesti ole, mutta ehkä näyttelystressi, ehkä juoksujen teko, ehkä pesu viikko sitten, ehkä lumen kerääntyminen karvaan ulkona. Joka tapauksessa ihottuma on rauhoittunut, kun nyt on pari päivää kuivailtu Piika aina ulkoa tullessa. Pessin haalarit Piika saa tästä lähtien päälleen pidemmillä lenkeillä, jos se auttaisi, ettei karva olisi märkä koko ajan. Hoidetaan tämä ihottuma nyt pois ja toivotaan, ettei uusisi enää koskaan!

 

Pessi on ollut parempi henkisesti kipulääkkeiden voimalla. Se haastaa Ipiä leikkimään ja on itsekin aktiivisempi. Hihnalenkkeilyä ja venyttelyä jatketaan edelleen kotikonstein. Kilju taas on ihan normi itsensä, sitä ei elämä pahemmin hetkauttele. Piika oli eilen murtautunut työpäivän aikana yläkertaan. Helosan-rasvatuubin korkki löytyi yläkerran sohvalta ja itse rasvatuubi syötynä torsona meidän sängyltä. Rasvat olivat kyllä tuubin sisällä. 😀

Julkaistu kategoriassa Ipi, Kilju, Pessi, Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s