Piika ERI SA JUN1 PN3 VA-SERT

Melkoisen kirjainhirviön Piika tänään juoksi Lahdessa Harry Tastin kehässä. 🙂 Pitkä päivä, mutta olipahan hauskaa nähdä tuttuja ja Piika löysi uuden ystävän Sintistä. Kaksikko makoilikin sitten hallin lattialla hammaspainien ihan tohkeissaan. Hyvin samankokoisia tytöt olivat, Sintti aavistuksen korkeampi kuitenkin.

 

Piikan etu selvästi tuntuu olevan se, että saa ensimmäisenä juosta nartuista nimensä ansiosta. Pystyy liikkumaan hyvin ja pitävällä alustalla uskaltaisi itsekin varmasti juoksuttaa lujempaa. Piikaa eivät muut koirat kehässä juuri haitanneet. Siitä huomaa, että on laumakoira ja sille ihmisten huomio on se tärkein. Hyppäsipä Piika tälläkin kertaa tuomaria päin juoksun päätteeksi. Ja siitä samantien sitten uudelleen juoksuun.

 

Kuulema Piika huomioi kaiken kehässäkin, oli ehtinyt hymyilemään kesken juoksun tutuille kehän laidallakin. Ja päivän loppua kohden väsymys näkyi etenkin juuri ympäriinsä katselulle. Muuten Piika on kyllä helppo näyttelyttää näin kokemattomankin. Se ravaa luonnostaan hyvin, se seisoo hyvin pienellä avustuksella ja pysyykin siinä useimmiten hyvin yhdessä asennossa. Se rakastaa ihmisiä ja toisaalta osaa ottaa rennosti. Siellä se selällään tai kyljellään makasi kehän laidalla, kun ei mitään tapahtunut. Rauhoittaa itsensä tyystin.

 

Vaikka kylläpä sitä koko ajan odotin, milloin lennetään kehästä pihalle. Piika taisi kuitenkin tänään olla toiseksi nuorin narttu kehässä virallisissa luokissa. Yllätti, että se oli 10 junnunartun joukosta ensimmäinen ja että se pärjäsi vielä parasnarttu-kehässäkin. Melkoinen epeli, mutta ilmeisesti tuomari piti sen liikkeistä. 🙂

 

Joten Piika tänään Lahdessa, Harry Tast tuomarina ERI SA JUN1 PN3 VA-SERT

10 kk. Kauniit tasapainoiset linjat rungossa. Kaunisilmeinen pää. Loiva otsapenger. Erinomainen raajarakenne. Kevyet säännölliset liikkeet. Hyvä karvanlaatu.

 

Julkaistu kategoriassa Piika, kirjoittanut .

Tietoja Tintzu

Ehkä mitään alkua ei edes ole. Hetkistä voi ottaa minkä tahansa, ottaa ja ajatella. Aivan mikä tahansa hetki, sillä mitään alkua ei ole paitsi vasta jälkeenpäin. Ja jokainen alku pitää sisällään kaikki toiset alut ja kaikki toiset loput.

2 ajatusta artikkelista “Piika ERI SA JUN1 PN3 VA-SERT

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s